Concert amb Quimi Portet i el seu disc “Ós Bipolar”

Avui, a les 10 de la nit, al Far, tindrà lloc el concert de Quimi Portet que presenta ‘Ós Bipolar’, dins la programació de NEC’17.

Quimi Portet presenta aquesta nit el seu novè disc en solitari “Ós Bipolar” en el marc del festival Nits d’Estiu Calella. Aquesta és la primera vegada que Portet actua a la nostra ciutat.

Quimi Portet actuarà a partir de les deu de la nit al Far acompanyat pels ja habituals Jordi Busquets a la guitarra i Àngel Celada a la bateria. En aquest treball hi ha col·laboracions importants com la de Manolo García (“Roda el món”), Núria Graham (“Daisy (Al·leluia)”) i Joan Miquel Oliver com a “assessor en la gravació de veus”.Portet ha explicat a l’ Informatiu Migdia que en aquest disc ha treballat envoltat d’amics.


“Amb el Manolo obviament tenim una amistat, hem estat molt de temps junts i ens veiem molt sovint i es lògic que hi hagi promiscuïtat. La Núria Graham és a Vic, la veig molt i en sóc fan i volia que hi hagués la seva veu. I amb l’ Oliver, el fet d’ haver col.laborat en el seu disc, el penúltim, i haver fet aquesta gira amb el Sisa també ha fet que sigui molt proper i molt agradable treballar junts”

Quimi Portet s’ ha mostrat il·lusionat d’actuar a Calella per primer cop i de fer-ho en un indret tan emblemàtic com és el far. Respecte al que podrem escoltar aquesta nit, Portet ha dit que no solament donarà a conèixer «Ós bipolar» sino que farà un repàs als nous discos de la seva trajectòria en solitari.


“Aprofitem per centrar-nos en el material d’aquest darrer disc, però com que tenim la sort de tenir-ne nou, doncs aprofitarem també per repassar canços dels altres discos. Pràcticament no hi ha cap disc del qual no em fem un a cançó. O sigui que és una mica un compendi de tot el que ha estat la nostra carrera en solitari.. endavant les atxes!”
Després del puntual retrobament de Los Burros i Los Rápidos en estudi i en directe, Quimi Portet reprèn la seva carrera en solitari i ha publicat el seu novè àlbum. Part fonamental del trident que, juntament amb Sisa i Joan Miquel Oliver i sota l’apel·latiu de Col·lectiu Eternity, es va fer mereixedor del Premi ARC a la millor gira per teatres 2015, Portet està en òrbita i ho demostra amb un nou repertori a l’altura de la seva llegenda que podrem gaudir aquesta nit al far de Calella.

El preu de l’entrada és de 8 €. I la venda d’entrades anticipades és al Museu–Arxiu Josep Maria Codina i Bagué, de dimarts a dissabte, de 6 a 9 del vespre i, diumenges i festius, d’11 a 2 de la tarda. També, a taquilla dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Hi haurà transport i servei de bar. En cas de pluja es farà a la Sala Mozart.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Quimi Portet

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *