Contacontes al carrer per Sant Jordi

La contacontes Sílvia Serra participarà al Festivalet de Contes de Calella
La contacontes Sílvia Serra participarà al Festivalet de Contes de Calella

Calella celebrarà aquest cap de setmana de Sant Jordi un festival de contes narrats al carrer, adreçat al públic infantil i familiar. Les activitats es concentraran a les places més cèntriques de la ciutat, Església, de l’Ajuntament i la Vicenç Ferrer; i es complementaran amb tallers creatius gratuïts per als infants.

El Festivalet de Contes s’inaugurarà aquest dissabte i s’allargarà, amb activitats puntuals i variades tant matí com tarda, fins el diumenge al vespre. Hi participaran sis contacontes professionals: Sílvia Serra, Noemí Caballer, Mon Mas, Núria Clemares, Fina Joseph i Isabel Gomis; que amb les seves narracions faran que petits i grans s’endinsin en móns imaginaris i fantàstics.

És una iniciativa de l’Ajuntament de Calella, que confia sigui exitosa a tenor de la gran acceptació que té l’Hora del Conte de la biblioteca, especialment en els últims anys.

“Farem que, en diferents espais i places de Calella, les famílies es trobin amb contacontes, aprofundinat així en la sensibilitat cultural de tots. I estem convençuts que aquest format, coincidint amb Sant Jordi i en cap de setmana, serà un èxit i agradarà a tots”, ha explicat el tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

I d’escoltar contes, les famílies també podran participar en la cercavila que es farà diumenge a la tarda per Jovara fins arribar a la plaça Vicenç Ferrer. Serà un espectacle itinerant, conduït per Sílvia Serra, que recorrerà justament el rebatejat com el carrer dels contes, decorat amb banderoles il·lustrades per Pilarín Bayés.

“Shugar i Hara, un selfie a la maleta”

Aprofitant la celebració de Sant Jordi, aquest diumenge es presentarà un nou producte cultural pròpiament calellenc. És el còmic del Museu del Turisme, titulat Shugar i Hara, un selfie a la maleta “Està protagonitzat per un gat que transporta als nens a diferents destinacions turístiques del món, semblant a l’argumentació de Les Tres Bessones”, ha avançat Arnijas.

La presentació del còmic sobre l’equipament que aborda la història i la trajectòria local vinculada al turisme es farà també de forma narrada, en aquest cas a càrrec de Fina Joseph. Serà diumenge a la plaça de l’Església (12.30h).

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista sobre el Festivalet de Contes 2017 al tinent d’Alcaldia Xavier Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *