Continuen aturades les obres del Parc de Les Veles

La fase final del projecte del Parc de les Veles continua entravessada. Amb part dels treballs de jardineria per enllestir, a més de la instal·lació del sortidor d’aigua, el mobiliari i l’àrea de jocs infantils; les obres continuen aturades després de tres mesos d’anunciar-se la fallida de l’empresa adjudicatària. El Govern Municipal va anunciar a finals de maig la represa imminent de les obres amb l’objectiu d’obrir l’espai pels volts de Sant Joan. El portaveu d’ERC de Calella, Xavier Ponsdomènech, va posar de relleu l’incompliment en la seva última entrevista a la ràdio.

El projecte de reordenació del terreny que antigament havia acollit les pistes d’atletisme, continua aturat quan resta pendent d’execució un 30% de l’obra. Calella ha estat una de les poblacions afectades per la fallida de l’empresa Moix Serveis i Obres SL, a qui s’havia adjudicat els treballs per un import de 323.000 euros.

A finals de maig, Marc Buch -que llavors tenia les competències de Medi Ambient- va anunciar que s’havia arribat a un acord perquè l’adjudicatària cedís l’execució a un tercer. Va dir que això no alteraria el projecte, tampoc a nivell econòmic, i que la previsió és que els treballs estiguessin enllestits en el termini d’un mes, situant-ho pels volts de Sant Joan. “Com a molt tard, finals de juny”, va dir Buch, qui va concretar què quedava pendent d’obra: “La instal·lació de jocs infantils, que és d’aquells elements que es poden col·locar ràpid, en qüestió d’una setmana; i també tot l’enjardinament, on hi ha més feina, i tota la instal·lació de la font”.

El regidor portaveu d’ERC de Calella, Xavier Ponsdomènech, va posar de relleu l’incompliment en l’entrevista de dijous passat al programa La Ciutat. “Durant la campanya, ella [Candini] va demanar joc net. Joc net? El 23 de maig es va dir, en plena campanya, que abans de Sant Joan estaria fet. Es va dir en campanya i això no ha passat”, va denunciar.

Pel moment, el Govern ha declinat fer declaracions al respecte.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Sol Martí ha dit:

    Joc net vol dir no fer responsable a qui no li correspon. Sinó es demostra no saber del que es parla. I qui vulgui governar ha de saber del què parla…si l’empresa ha fet fallida no és culpa del Ajuntament.

  2. Jose ha dit:

    Un polític és responsable del que es compromet. Si el 23 de Maig es van comprometre a que abans de Sant Joan estarien les obres enllestides, i les obres romanen parades a dia d avui, només faltaria que la gent no es pugui queixar. Queixar se no depèn de colors polítics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *