D’Aina Da Silva a Doctor Prats, tots els concerts de Barraques de Festa Major

La pregonera de la Festa Major de la Minerva 2023, la ballarina i cantant calellenca Aina Da Silva, serà una de les protagonistes de les dues nits de Barraques a l’envelat de la platja. Actuarà aquest dissabte en el marc d’una programació d’estils variats que inclou els concerts de Doctor Prats, La Fúmiga, Ebri Knight, Les que Faltaband i sessions de dj.

La primera nit de Barraques de Festa Major de la Minerva s’obrirà divendres a les onze de la nit amb l’actuació de La Fúmiga. Els valencians arribaran a Calella amb el seu esperat i emotiu nou single titulat Finals.

Li seguirà Doctor Prats, que ha preparat un concert especial de final de gira. Posen punt i final a un intens estiu en el qual han recorregut tota la geografia catalana. Al concert de divendres no hi faltaran temes com A poc a poc o Seguirem ballant, per al qual van col·laborar amb Stay Homas.

I després, Les que Faltaband. Una jove banda de versions formada per vuit noies que ofereixen un espectacle reivindicatiu amb una posada en escena que combina la música, la dansa i altres elements artístics. A Calella també hi portaran el seu repertori íntegrament femení i sobretot festiu, de “temazos“, cançons de ritmes llatins i de pop-rock dels vuitanta i els hits més actuals.

Dj Peñafiel, un habitual de la festa a Calella, s’encarregarà de posar la música per tancar la primera nit de Barraques.

I dissabte, la pregonera Aina Da Silva, dalt l’escenari de l’envelat de la platja. És la primera vegada que actua a casa i promet ser un espectacle de pura energia, tal com ha demostrat en la gira del Reggateon Beach Festival. Ballarina i cantant, Da Silva oferirà un concert que inclourà les cançons que ha tret fins al moment. L’última, Malvada, publicada fa quatre mesos.

Ebri Knigh li agafarà el relleu. Són exponents de la música folk-rock feta a Catalunya”Carrer” és el títol del seu cinquè i últim treball, produït gràcies al finançament del seu públic.

Frescura i diversió és el que promet La Kinky Band, una orquestra que transforma els seus directes en una autèntica festa. I per posar el punt i final a les Barraques, la sessió amb Dj Stuntman.

Tots els concerts són gratuïts i hi haurà servei de bar a càrrec d’entitats locals. Per accedir a l’envelat de la platja cal presentar el DNI – tothom – i els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult. A l’interior està prohibit fumar.

L’Ajuntament de Calella habilitarà un Espai Rula d’informació sobre drogues i alcohol, on es distribuiran preservatius, aigua i fruita. També hi haurà el tradicional Punt Lila d’informació sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques, on també hi haurà kits de plaer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *