Del 24 al 30 de juliol es fa un Campus de Waterpolo a Calella

L’organitza Crol Centre i la Fundació Creu Groga i va destinats a nois entre 10 i 15 anys. S’ha obert a inscripcions de fora de la ciutat i s’hi han inscrit participants de Catalunya, i també de Castelló, València i Saragossa. De Calella només un, que vol començar a practicar aquest esport.

Hi haurà uns 27 nens i nois, alguns dels quals faran nit a un hotel proper i altres només hi faran les activitats de dia. El rendiment dels infants apuntats és alt, i la majoria juguen ja a waterpolo a les seves poblacions i ara venen a la ciutat a fer un campus d’estiu.

cartell Campus Wp CalellaAquesta és la primera edició d’aquest Campus, i la clau de l’èxit, segons Marc Guaita, de la Fundació Creu Groga i Sport Àrea, és el reclam del coordinador i la resta d’especialistes que hi seran presents. Guaita: “El coordinador del Campus és Mirko Blazevic, la persona que ha fet campiona del món a Sèrbia, perquè els portava quan eren nens i ara aquests nens s’han fet grans i són campions del món. Mirko ha estat quatre vegades olímpic, és campió del món amb Sèrbia i amb Montnegro, amb dues seleccions diferents. És campió d’Europa, no se quantes vegades ha guanyat la Champions amb clubs de Sèrbia. Té un currículum brutal. Acompanyant el Mirko hi haurà Dani Garcia, entrenador del primer equip de Poblenou i ara és el primer entrenador del CE Mediterrani femení. També l’estaran acompanyat Julio Jiménez i Miguel Ramos, que venen de la pedrera del Club Natació Jerez. Ia lgun dia vindrà per aquí Marc Comas, fill d’Antoni Comas -que va ser entrenador de natació- i nebot de Jordi Comas -entrenador de natació actual al Club Natació Calella-“.

El Campus es fa a les instal·lacions de la Creu Groga i cada dia visitarà el campus algun jugador o jugadora de Divisió d’Honor. Per la cloenda hi haurà un mini-torneig obert al públic. Tot plegat encarat al fet que al setembre hi haurà waterpolo a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *