Desconvocada la vaga a Renfe pel traspàs de Rodalies

Es desconvoca la jornada de vaga que estava prevista per demà, divendres 24 de novembre. Els sindicats han arribat a un acord amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol. Les aturades estaven previstes també pel 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre.

Els sindicats de Renfe i Adif han desconvocat la vaga prevista per aquest divendres. Era la primera jornada de cinc que l’havien de seguir per protestar en contra del traspàs de Rodalies, signat per el PSOE i ERC en les negociacions de la investidura de Pedro Sánchez. Segons avança el portal 324, l’acord que s’ha arribat avui entre sindicats i el Ministeri de Mobilitat encara ha de ser estudiat amb més deteniment per les empreses implicades abans de ser signat, però s’ha decidit desconvocar la vaga planificada. A Catalunya estava previst cancel·lar prop de 400 trens i la vaga estava prevista per al conjunt de la xarxa ferroviària, inclosa l’alta velocitat.

Durant el dia d’avui, algun usuari a twitter ja ha denunciat que durant la jornada d’aquest dijous s’estaria produint una vaga encoberta amb demores significatives i trens que no han arribat mai a passar per les estacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *