El Bàsquet escalfa motors amb el “Memorial Pumarola”

El Club Bàsquet Calella organitzarà el proper dissabte dia 3 la 26ª edició del torneig “Memorial Pumarola” que enguany jugaran 4 equips de categoria Pre-Infantil Masculí.

Cartell PumarolaEl president del Club Bàsquet Calella, Miquel Mas, ha explicat que el torneig començarà a 1/4 d’11 del matí amb el partit entre el Joventut de Badalona i el CB Calella. Tot seguit, a 3/4 de 12, es jugarà el partit que enfrontarà el CB L’Hospitalet i el Catalana Occident Manresa. A la tarda, a un quart de cinc, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc; i a 3/4 de 6 es jugarà la gran final. Un cop finalitzada la final, es farà el lliurament de trofeus.

Miquel Mas ha destacat que tot i ser jugadors joves, ja tenen un alt nivell de bàsquet i es podran veure bons partits. “Són nois de 12 i 13 anys i ja es pot veure un cert bàsquet. Tot i que és veritat que són petits però aquí ja es comença a veure bàsquet, i amb els equips que venen encara més“.

La propera cita del Bàsquet calellenc serà la setaman que ve, concretament la tarda del dissabte dia 10 de setembre, quan es farà el Memorial Bàsquet Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *