El CB Calella FMV guanya i deixa a dos partits el descens directe

Els calellencs han guanyat a l’Arenys B per un ajustat 56-55. El partit ha començat bé pels nostres, amb un bon encert s’ha arribat al final del primer quart guanyant 21-13. En el següents deu minuts ha arribat una devallada en el joc calellenc que, amb un parcial final de 0-11, ha fet que a la mitja part s’arribés perdent per 28-33.
A la represa ha millorat el joc dels de Paco Garcia. Tot i la millora, aquest tercer quart ha acabat amb un resultat negatiu, 43-49.
El darrer i definitiu període ha estat de molt baixa anotació. S’ha arribat, a falta de tres minuts i mig, amb empat a 49. Al contrari d’altres finals de partit, els de Garcia han estat més encertats i han sumat una victòria vital per la permanència.