[AMPLIACIÓ] El Centre de Formació Francesc Grau i Viader obre les preinscripcions per al curs 2018-2019

Ofereix els cursos de preparació per a la prova d’accés a Grau Mitjà i Grau Superior. A partir del mes de setembre es podran formalitzar també les matrícules per a la resta de cursos.

Durant el mes de juliol, únicament es fan les preinscripcions per als cursos preparatoris d’accés a la formació professional de Grau Mitjà i Grau Superior. Les gestions es poden fer a les instal·lacions del Centre de Formació d’Adults Francesc Grau i Viader, al primer pis de la Fàbrica Llobet-Guri, de dilluns a divendres de 10.30h a 14.00h.

En el cas de l’accés a Grau Mitjà, les classes es faran entre els mesos d’octubre i maig en horari de matí i tarda. El preu del curs és de 50 euros i cal abonar altres 60 euros per despeses de material.

El curs de preparació per a la prova d’accés a Grau Superior començarà a l’octubre i fins el maig, en horari de matí de 9:30h a 12:45h, de dilluns a dijous. Els divendres serà al matí en un horari que anirà en funció de les assignatures específiques que hagi de completar l’alumne. El preu és de 70 euros més altres 60 euros per despeses de material.

Matriculacions al setembre per als cursos de català, castellà, alfabetització, lectors i formació instrumental

L’escola d’adults obrirà al setembre el termini de matriculació per a la resta de la seva oferta educativa. Tots començaran a partir de l’octubre.

Els cursos d’acollida en català nivell 1, el d’alfabetització i neolectors, el de lectors i el de formació instrumental són gratuïts. A diferència del curs per obtenir el certificat DELE 2 de castellà, obligatori per tenir el permís de residència, que té un cost de 100 euros.

Sobre l’oferta de cursos per a persones adultes n’ha parlat a l’Info Migdia la tinent d’Alcaldia responsable d’Educació, Núria Parella. A continuació podeu recuperar el document.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.