El Club Atletisme Calella farà dissabte el primer míting de promoció Ciutat de Calella

Pistes d'atletisme de la Muntanyeta

Les pistes de la zona esportiva de la Muntanyeta acolliran aquest proper dissabte el primer Míting de Promoció d’Atletisme Ciutat de Calella.

La celebració d’aquesta prova coincidirà amb la quarta i última jornada del Trofeu Promoció que organitza la Federació Catalana d’Atletisme. El president del Club Atletisme Calella, Joaquim Noguera, ha avançat que hi haurà una gran varietat de proves pel fet de coincidir dues competicions i perquè al ser la final del Trofeu Promoció hi haurà el lliurament de premis. Hi haurà 4 categories, des de benjamí fins a Cadet.

El president del Club Atletisme Calella es mostra molt satisfet de poder organitzar a la ciutat un míting de promoció ja que, segons ell, no se’n fan molts a Catalunya.

Segons Noguera, la previsió és viure una matinal d’atletisme des de dos quarts de 10 fins a les dues de la tarda. Hi participaran al voltant de 300 atletes.

Nova prova esportiva en marxa

D’altra banda, Joaquim Noguera ha avançat a Ràdio Calella que el Club Atletisme Calella i l’Ajuntament han posat fil a l’agulla per poder celebrar en un futur el que s’anomenaria «Pujada al pati de l’Ós». Es tractaria d’una nova prova esportiva que encara no té forma concreta però que tindrà com a objectiu promocionar el Parc Dalmau.

En els propers mesos es podran conèixer els detalls d’aquesta nova prova esportiva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *