El Club Atletisme Calella tanca temporada amb l’ Assemblea General i el sopar anual

Cros de Calella, arxiu

Aquest dissabte el Club Atletisme Calella fa Assemblea General Ordinària. Serà una assemblea de les habituals, sense cap punt que vagi més enllà del que és habitual en una reunió d’aquest tipus.

L’assemblea serà a dos quarts de vuit del vespre i el president del Club d’Atletisme Calella, Joaquim Noguera, ha detallat l’ordre del dia que passa per “l’informe de les activitats fetes fins el dia de l’assemblea; l’informe econòmic de la temporada anterior, presentarem el pressupost de la temporada que hem començat; també els informes dels responsables de les comissions tècniques i econòmiques i finalment, ratificar si hi ha incoporacions a la junta i finalment, presentem un esborrany de règim intern que no ho teníem fins ara”.

Després de l’assemblea, cap a les 9, hi haurà el tradicional sopar anual. Allà s’hi farà l’entrega de premis als millors atletes de la temporada passada.

D’aquesta manera es dóna per tancada la temporada atlètica i el club ja pensa en les competicions que es disputaran al 2017.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *