El Club Nàutic celebra diumenge la processó de la Verge del Carme, patrona de la gent del mar

Aquest cap de setmana es celebra la Mare de Déu del Carme, la patrona de la gent del mar i el Club Nàutic Calella ho commemora, com cada any, amb la tradicional processó de la Verge del Carme.

Però els actes començaran la nit abans amb una sardinada al preu de 4 euros i una cantada d’havaneres a càrrec del grup Montjuïc. Ho ha explicat el secretari i cap de l’àrea social del club, Manel Catalán.

Com cada any, i ja és una tradició per la festivitat de la verge del Carme, el Club Nàutic organitza una sardinada popular amb cantada d’havaneres i aquest esdeveniment es celebra com sempre davant de l’antic camp de futbol, al costat del Club Nàutic. La sardinada començarà a les 9:00 h i una nota molt important és que com és una cosa popular i tenim un aforament limitat, demanem que la gent que vulgui assistir-hi arribi abans per començar a fer la cua per recollir els tiquets. El menú consta d’un plat de sardines a la brasa, una beguda i, per acabar, rematar amb un bon cremat i gaudint de la cantada d’havaneres.

Diumenge sortiran del Club Nàutic entre 20 i 25 barques que arribaran fins a la Roca Grossa on es trobaran amb els membres del Club Nàutic de Sant Pol de Mar.

Nosaltres, tota la gent que participa, ja quedem abans. La sortida serà a les 12:30 h i preparem la barca on anirà la verge, anem cap a la Roca Grossa totes les barques, cantem el “Salve” i una vegada hem cantat, tornem cap al Club Nàutic. Estem intentant a través del senyor Llobet, que és el que porta Sports Evasion, que ens faciliti una barca perquè pugui anar qui vulgui veure-ho, però encara no ho tenim lligat del tot.

Aquells que vulguin participar-hi podran pujar a les barques sense inscripció prèvia.

A continuació podeu recuperar l’entrevista al secretari i cap de l’àrea social del club, Manel Catalán.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Gloria Calvo ha dit:

    Animo a tothom a participar-hi l’any vinent!!!! Entorn magnific, gent encantadora, no es pot demanar mes!!!! Sr. Llovet animis, podria ser un dia per atreure gent de la comarca y de Barcelona el passeig per mar ven s’ho val. Moltes gràcies. Gloria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *