El Club Tennis Calella demana a l’Ajuntament que es senyalitzi l’accés a les seves instal·lacions

Imatge de les 12h de tennis i pàdel, aquest dissabte

Els responsables del Club Tennis Calella volen resoldre un dels handicaps que té l’entitat i que fa referència a l’escassa senyalització que hi ha per arribar fins a les instal·lacions, ubicades al camí del Far, molt a prop del Far i les Torretes.

El director de l’Escola de Tennis del Club Tennis Calella, Josep Lluís Pozo, ha confirmat a Ràdio Calella Televisió que divendres es va reunir amb el tinent d’alcaldia de Ciutadania i responsable de l’ àrea d’Esports de l’Ajuntament, Xavier Arnijas, per abordar la situació. Pozo explica el per què d’aquesta necessitat de senyalitzar l’accés a les instal·lacions: “La veritat és que nosaltres aquí a Calella el coneixement del club és molt escàs, la gent de Calella no ens coneix que estem aquí. El Google Maps et porta fins al mig del poble. I com que estem una mica separats i trobem que la gent no ens coneix prou, vam plantejar la necessitat de senyalitzar els accessos fins al club, des d’abaix, des de Puig de Popa i que la gent tingui clar que aquí hi ha el tennis i ens pot trobar”.

Josep Lluís Pozo ha destacat que la predisposició del tinent d’alcaldia de Ciutadania ha estat molt bona i s’han emplaçat per després de l’estiu: “Després de l’estiu ja concretarem perquè això no és tan fàcil com per dir posem un cartell i ja està. Hi ha condicionants urbanístics ja que s’ha de fer bé. Jo he proposat posar senyals a la carretera però això depèn de Trànsit, per tant s’ha de mirar de fer dintre del que és la part del poble. S’ha de buscar la millor ubicació i que no interfereixi en altres coses”.

El director de l’Escola de Tennis del Club Tennis Calella reconeix que el fet d’estar apartats del nucli urbà és un problema ja que l’accés és difícil: “El camí al tennis és llarg, tot fa pujada, i realment no és senzill arribar al nostre tennis, caminant no pots arribar o has d’invertir tres quarts d’hora des del centre del poble, això sí que és un inconvenient. Nosaltres hem proposat fer un curset per a nens i des de l’Ajuntament van dir que s’ho estudiarien però que caldria posar transport per aquest cas puntual”. 

Una altra de les propostes que s’han posat sobre la taula durant la reunió que divendres van mantenir Pozo i Arnijas és la d’impulsar un curs gratuït de tennis per a nens d’entre 5 i 9 anys que es faria entre els mesos d’octubre i maig del 2017.

Les instal·lacions del Club Tennis Calella compten actualment amb 5 pistes de terra batuda i una de pàdel. El club compta amb una seixantena de socis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *