El Consell Comarcal beca el servei de menjador a 164 alumnes calellencs

164 alumnes calellencs han començat el curs aquesta setmana amb un ajut pel menjador del Consell Comarcal del Maresme. Al global de la comarca s’han donat 7.800 beques, de més de 10.000 sol·licituds rebudes, gairebé un 2% més que el curs passat. Del total de peticions, un 82,5% han estat aprovades (9.453). Els recursos destinats a ajudar les famílies a fer front a la despesa de menjador s’eleva fins als cinc milions d’euros.

Una xifra que, segons ha declarat el conseller de Serveis a les Persones Marc Bosch, previsiblement augmentarà i superarà els 6.551.972,71 euros atorgats el curs anterior, en el qual van augmentar un 60% els ajuts a les famílies maresmenques. De fet, des del Consell Comarcal perceben aquest augment com un clar baròmetre dels efectes de la Covid-19 sobre l’economia de les famílies.

Pel que fa als ajuts concedits, més del 92% (7.204) cobreixen el 70% del cost del menjador escolar; 246 alumnes tenen finançat el servei al 100%; 94 rebran el 60%; 244 el 35% i 12 el 50%.

El Conseller d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal, Marc Bosch, ha explicat que és tot un èxit haver resolt el 90% de les sol·licituds en la primera setmana de curs.

Més o menys el 90% estan resoltes. Estem satisfets d’haver complert amb un dels objectius que teníem que era resoldre el màxim de beques possibles coincidint amb l’inici de curs. També molt important perquè les empreses que gestionen menjadors, AFAS, i escoles sabessin amb quants alumnes podien comptar per aquest curs.

Les famílies que rebin notificació de denegació de l’ajut de menjador escolar, poden presentar reclamació a través d’Instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme.

Quant al servei de menjador, el Consell Comarcal gestionarà el servei de 9 escoles amb una previsió de 80.000 menús al llarg del curs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *