El Consell Comarcal del Maresme lidera la salvaguarda de treballs a través del programa SOS Mentoring

El Consell Comarcal del Maresme lidera la salvaguarda de llocs de treballs, gràcies al programa SOS Mentoring. Els voluntaris, que solen ser empresaris o directius, acompanyen i fan mentoratges empresarials per ajudar a consolidar i fer créixer les petites empreses o autònoms que tenen dificultats per tirar endavant els seus negocis.

Gràcies al programa de mentoratge SOS Mentoring, el Consell Comarcal del Maresme ha aconseguit salvaguardar un gran nombre de llocs de treball a la comarca.

Aquest programa consisteix a fer un acompanyament especialitzat, depenent de cada cas en concret, realitzat per voluntaris que solen ser empresaris o directius de grans empreses. Aquests, fan un treball de mentoratge a microempreses o autònoms amb dificultats per tirar endavant el seu negoci.

De fet, la Diputació de Barcelona ha fet públiques les dades de 2022 del SOS Mentoring, i situen l’ens comarcal en el primer lloc del rànquing de nombre d’empreses amb mentories i llocs de treball que s’han pogut salvaguardar, gràcies a aquest programa, en el qual el Consell col·labora des de la seva creació l’any 2020.

Segons l’informe de la Diputació, el Consell Comarcal ha iniciat 17 relacions de mentoria, sent el que més n’ha posat en marxa, conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa. A més, també ha estat el primer respecte a llocs de treball que s’han pogut protegir gràcies a aquesta mentoria, amb un total de 30.

Pel que fa a les dades globals d’aquests 3 anys de vida del SOS Mentoring, el Consell Comarcal també lidera les relacions de mentoria amb un total de 56 i de llocs de treball salvaguardats amb 128.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *