El Consell d’Adolescents treballa per fomentar la igualtat en el món de l’esport

Els consellers Oriol Mediavilla, Yorsa Fahem i Núria Solès han vingut als estudis de Ràdio Calella Televisió per explicar-nos què han decidit en l’última assemblea.

Els consellers del Consell d’Adolescents van explicar a l’Info Vespre com avança el nou Espai Jove, com s’inaugurarà o els projectes que estan duent a terme per fomentar la igualtat entre els més joves.

Vam estar parlant a l’assemblea sobre el que podríem ficar al nou espai jove, i el que va sortir més votat va ser la Play Station… i també vam parlar sobre la igualtat, tipus d’assessorament i també vam parlar sobre tallers que podríem ficar.

Els consellers van destacar que el Nou Espai Jove serà un lloc on poder estudiar, on hi haurà wifi i on poder realitzar diferents tallers, de cuina o de fotografia, per exemple.

Farem molts tallers, i el taller que va sortir més votat va ser el de fotografia i també el de cuina.

Pel que fa a la inauguració del nou Espai Jove, està prevista per finals d’abril. Els consellers volen fer una marxa amb els Gegants fins a l’Hostal Vell per animar a la gent a sumar-se a la gran festa. A través del seu perfil a Instagram @calellajove aniran anunciant totes les novetats per a la gran inauguració.

També van aprofitar els micròfons de Ràdio Calella parlar sobre el seu projecte d’aquest any: fomentar la igualtat entre els joves. Els consellers van explicar a l’Info Vespre que volen començar pel món de l’esport, un món on creuen que les noies més joves no estan tan presents.

També hem estudiat moltes coses sobre com les que tenen inferioritat les noies, i hem vist que el patí d’un col·legi està format per un camp de futbol… i els nois són els que hi juguen noies, però està majoritàriament format per nois.

Per exemple ara estem dient esports com per exemple el Chutbol que poden jugar homes i dones. I volen fomentar això que puguem jugar plegats i no separats

El Consell d’Adolescents està format per joves d’entre 12 a 16 anys.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a Oriol Mediavilla,  Yosra Fahem i Núria Solès:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *