El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia posen en escena “la perla” de Puccini

Últimes entrades disponibles per veure, aquest cap de setmana, una de les grans obres líriques del compositor italià Giacomo Puccini. “Madama Butterfly” és la tràgica història d’una geisha japonesa que comet l’error d’enamorar-se d’un oficial de la Marina americana, que la traeix en l’orgull i en sentiments, que li provoca un dolor tan immens al qual només pot posar-hi fi fent-se l’harakiri. La soprano Maribel Ortega interpreta la protagonista, Cio-cio-san, encapçalant un cartell de luxe per a l’obra que el Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia posaran en escena a la Sala Mozart amb una doble representació: divendres a les 21h i diumenge a les 19h.

El tenor Albert Deprius, director del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, fa el paper del marí nordamericà que traeix l’amor de la Madama Butterfly. En una entrevista al programa La Ciutat ha assegurat que tot l’equip ha estat preparant amb gran il·lusió l’estrena d’aquest cap de setmana.

L’estem preparant amb molta il·lusió i moltes ganes. És una obra dramàtica i la gent hauria de venir amb l’entrada en una mà i un mocador a l’altra. Fins i tot a mi se’m fa difícil no emocionar-me amb la història. Però l’estem preparant amb molta il·lusió.

Deprius ha ressaltat la qualitat de l’equip artístic i tècnic que farà possible la doble representació d’aquest cap de setmana. Començant per Salvador Brotons, que dirigirà per primera vegada Madama Butterfly, o la directora d’escena, Maria Voronkova, que ja havia treballat amb el grup calellenc per La viuda alegre.

La Cio-cio-San és la Maribel Ortega, una soprano de Jerez de la Frontera, amb un bagatge important i amb actuacions en grans teatres d’Europa, i fa una Madama Butterfly que no deixa indiferent a ningú. En el paper de Sharpless, el baríton Toni Marsol que ja és habitual amb nosaltres; la Zusuki és la Marta Valero, una mezzo soprano de Manresa; el Goro és el Marc Sala. I darrera d’ells, vuit o deu més que estan a l’alçada.

Les últimes entrades estan a la venda a preus que van dels 20 euros als 35 euros, segons la ubicació de les localitats. Els interessats poden trucar al 690 87 27 15 o comprar-les al portal entrapolis.com.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Albert Deprius: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *