El Correllengua recordarà la figura del poeta i escriptor Pere Calders

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, és l’autor del manifest del Correllengua 2019 que es llegirà demà dissabte 19 d’octubre a Calella amb motiu de la celebració del Correllengua, una iniciativa que té per objectiu la difusió de l’ús de la llengia i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. En farà lectura el Pubillatge de Calella.

Les activitats del Correllengua començaran a les cinc de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament amb una actuació per a la mainada. A continuació hi haurà una xocolatada a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre. Tancaran les activitats del Correlengua el duet Carla & Opal amb una actuació musical amb repertori català.

En l’edició d’enguany, el Correllengua vol recordar la figura del poeta i escriptor Pere Calders, de qui es commemora el 25è aniversari del seu traspàs. La seva obra ha estat referent del clam contra la manca de drets i llibertats. Calders va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes l’any 1986, un reconeixement que atorga Òmnium Cultural. A més, va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi, el 1982.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *