El FESTIMATGE penja d’un fil

festimatge19

Davant la crisi provocada pel COVID-19 els organitzadors del FESTIMATGE no saben si es podrà celebrar l’edició d’enguany. Així ho ha expressat Xavier Rigola, president de Foto-Film Calella, qui també ha avançat que encara no saben si es podrà celebrar amb total normalitat, si s’haurà d’ajornar o en el pitjor dels casos anul·lar. Rigola assegurat que estaran amatents a l’evolució del brot i faran cas del que diguin les autoritats. El Festival de la Imatge de Calella s’ha de celebrar del 4 al 26 d’abril.

Els organitzadors del FESTIMATGE contemplen ara totes les opcions per tal de poder celebrar l’edició d’enguany. Una edició que ha rebut més de 5.000 treballs pels Trofeus Torretes de fotografia i curtmetratges. El president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, ha assegurat que tot penja d’un fil i que faran tot allò que els hi recomanin les autoritats.

Està com tot en aquest moment, penjant d’un fil. Encara no hem dit si el farem o no, tinc avui una entrevista amb l’alcaldessa avui mateix i depèn el que diguin les autoritats farem el que ens demanin.

Ara es treballa sobre dues opcions possibles, ajornar-lo fins al mes d’octubre o anul·lar l’edició d’enguany en la qual es commemora el 130 aniversari del naixement de Charles Chaplin. El que, ara per ara, no es contemplaria seria celebrar una versió reduïda.

No som massa partidaris de fer versions reduïdes. Una de les coses que ja tenim, un pla B. Treballem sobre dues opcions, ajornar-lo o anul·lar-lo, la mesura més dràstica que no ens agradaria. Per ajornar-lo ens hem de coordinar amb l’Ajuntament per veure quan és factible que els espais que necessitem estiguin lliures. Si volem retardar això, s’ha de veure la viabilitat.

Amb tot, els organitzadors també són conscients que, en veure’s molt afectada la mobilitat arreu de l’estat espanyol, molts dels assistents no podrien venir en cas que es continues endavant amb el certamen, ja que 431 autors de 51 països han enviat les seves fotografies al concurs fotogràfic.

Des de l’organització de FESTIMATGE asseguren que seguiran molt amatents a l’evolució del COVID-19 i seran conseqüents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *