El festival Cultura KM.0 arrenca demà a Pineda de Mar

cartell cicle cultura km0

El guitarrista Diego Cortés serà l’encarregat demà d’inaugurar el festival Cultura KM.0 a l’Espai Sant Jordi. A la tarda, el showman Pep Callau, passejarà el seu espectacle “Resistència Tour” pels carrers de la població. Una nova iniciativa de l’ajuntament pinedenc, pensat per no deixar sense activitats culturals a la població veïna després que el consistori anunciés la no celebració de la Festa Major.

La Sandra Pérez és la regidora de Cultura de Pineda.

Decidir no celebrar la Festa Major de Pineda de Mar ha estat un decisió complicada. La FM de Pineda és una festivitat molt participativa, amb moltes aglomeracions de gent; es viu amb molta intensitat. Les condicions que tenim actualment no permeten aquest tipus d’activitat i per tant no volíem deixar de fer res de cultura. A Pineda tenim moltes persones i empreses que es dediquen al món de la cultura i creiem convenient donar cobertura a tots aquests artistes locals, a aquestes empreses que fa molt de temps que estan sense treballar.

Al Cultura KM.O s’hi podrà escoltar música, veure dansa, a més d’altres vessants artístiques.

En aquest primer cicle es podran veure espectacles de dansa com el de Isabel Márquez amb Latidos; més endavant també hem ofert a tots els artistes locals poder oferir els seus espectacles. Ens decantarem també per altres vessants artístiques com pot ser el teatre i el circ; haurem d’anar veient.

Per assistir de públic, caldrà treure una entrada al preu de 3€. La regidora de Cultura ha avançat que, atès que l’aforament és limitat, les actuacions també es podran seguir en streaming pel canal de youtube de l’ajuntament.

En aquesta ocasió hem volgut posar un preu públic força simbòlic que és de 3€, excepte en l’espectacle de les dues cobles que es faran els dies 28 i 30, en col·laboració amb l’Associació Mares Nostrum, que seran gratuïts, tot i que també cal treure entrada; hi ha butaca assignada a tots els espectacles i bé, la resta són 3€. Ja et dic, és un preu molt simbòlic. També avanço que es podran veure tots els espectacles en streaming.

Tots els espectacles es celebraran a l’Espai Sant Jordi. L’aforament de cada espectacle és limitat i les entrades les podeu comprar a www.auditoripineda.cat. També n’hi han a la venda a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat