El fotoperiodista Javier Sulé exposa al Mutur “Colòmbia. Desaprendre la guerra, aprendre la pau”

Colòmbia abraça la pau després d’un llarg període de guerra, que ha malmès el país i la seva població, que s’enfronta ara al difícil repte de la reconstrucció i la recuperació de la normalitat. Allà hi ha treballat el fotoperiodista Javier Sulé, que exposa la seva obra visual al Mutur. “Colòmbia. Desaprendre la guerra, aprendre la pau” es podrà visitar fins el 5 d’abril. El preu de l’entrada és de 2 euros.

Sulà ha explicat en una entrevista al programa La Ciutat que s’ha dissenyat l’exposició en sis blocs temàtics, mostrant les víctimes, el valor de la resistència i la fi de les guerrilles de les FARC, la transició a la vida civil i el camí de la reconstrucció de la pau cap al país somiat.

L’exposició vol representar un recorregut pels anys de guerra i té una segona part, a partir dels acords de pau, en què aprofundeix sobre els reptes que té el país, que són molts. Intento donar una mica d’esperança perquè és un país amb moltes coses per oferir i un potencial enorme.

Es calcula que el conflicte armat a Colòmbia ha causat uns 8 milions de víctimes.

El Mutur es pot visitar de dimarts a dissabte, de 17 a 20h, i els diumenges i festius, d’11 a 18h. El preu de l’entrada és de 2 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *