El Lúdical es converteix en una fira de Nadal del joc de taula

A la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri tindrà lloc el Lúdical.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la segona edició del Lúdical, aquest any convertida en fira del joc de taula. No és l’única novetat d’aquest any: hi participaran les editorials i s’instal·larà una botiga per poder comprar els jocs després d’haver-hi jugat. Més de 300 jocs per a tots els gustos i totes les edats.

Francesc Montero, membre de la organització ha explicat els canvis que hi ha en aquesta segona edició.

Obrim a les 10h del matí, tanquem a les 21h, sense interrupcions, i és la primera fira del joc de taula, la segona edició del Lúdical, que l’any passat ja vam fer unes jornades relacionades amb aquest món. L’èxit que va tenir aquella jornada és el que ens ha fet proposar aquest any eixamplar els horitzons i per això ho hem reconvertit en fira, que vol dir que aporta la presència de les editorials. Editorials tan importants com Devir, Goliath, SD Games; ells mateixos presentaran les seves novetats.

A banda dels jocs competitius, Montero ha explicat que cada vegada estan més de moda els jocs cooperatius, aquells en els que cal l’ajuda de tot l’equip per guanyar. A partir de l’auge dels «room scape» també s’ha creat la seva versió de joc de taula.

També estan bastant de moda els jocs cooperatius o semicooperatius. Són aquells en els quals o guanyen tots els jugadors o no s’ha assolit l’objectiu que ens proposaven. És com un «room scape». Estan tant de moda que també s’ha fet la versió joc de taula que es diuen «Exit». Simulen el que passa en un «room scape», només es pot jugar una vegada, el fas i el regales a algú.

El Lúdical es celebrarà dissabte de 10h a 21h a la Fàbrica Llobet-Guri. L’entrada és gratuïta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *