El Maresme convoca el concurs literari per la diversitat sexual i de gènere

El Consell Comarcal del Maresme ha convocat la tercera edició del concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere, adreçat a persones majors de 18 anys, residents a la comarca. Els premis es lliuraran en l’acte de commemoració de la Diada de l’Orgull LGTBI.

Les obres participants hauran de ser inèdites i amb una extensió màxima d’una pàgina, amb el tema central de la diversitat sexual i de gènere i, a més, han de fer alguna referència al Maresme. Els relats curts podran presentar-se en llengua catalana o castellana.

Un jurat – format per representants del teixit associatiu LGTBI del Maresme, d’entitats de lletres i de persones escriptores de la comarca- serà l’encarregat de determinar les 3 millors obres literàries. El primer premi rebrà un premi en metàl·lic de 175 euros; el segon, 115 euros; i el tercer, 60 euros. Les tres es publicaran a la pàgina web del Consell Comarcal del Maresme.

Les persones interessades en participar al tercer concurs de relats curts sobre diversitat sexual i de gènere han de presentar les obres mitjançant una instància genèrica a la seu electrònica de l’ens supramunicipal, adjuntant la documentació següent: la identificació (DNI o NIE), el padró actualitzat i l’obra.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *