El Passeig Manuel Puigvert i la Plaça Catalunya guanyen el procés participatiu

Les votacions han estat força renyides. En els projectes de ciutat la reforma i millora del Passeig Manuel Puigvert s’ha imposat a la reforma i millora del Parc Dalmau per 68 vots de diferència. I encara ha estat més ajustat el resultat en les votacions de propostes ciutadanes, ja que la remodelació del parterre central enjardinat i la renovació del mobiliari urbà de la plaça Catalunya s’ha imposat per només 3 vots a la proposta d’instal·lació d’una zona lúdica d’aventura al Parc Dalmau.

davEls dos projectes que presentava l’equip de govern del consistori han estat els dos molt ben valorats per la ciutadania. Tant és així que la reforma i millora del Passeig Manuel Puigvert, que contempla la millora de l’enjardinament dels parterres, l’ordenació de la mobilitat i la implementació d’un sistema de reg intel·ligent, ha obtingut 597 vots, i la reforma i millora del Parc Dalmau, que incloia la restauració de la zona del laberint, l’embelliment de l’espai de les oques i l’enjardinament de l’espai poètic, ha quedat en segon lloc amb 529 vots.

davPel que fa a les propostes que presentava directament la ciutadania, la guanyadora ha estat la remodelació del parterre central enjardinat i la renovació del mobiliari urbà de la plaça Catalunya, que ha tingut 349 vots. Frec a frec, i amb un recompte que s’ha fet dues vegades per assegurar el resultat, hi ha quedat la instal·lació d’una zona lúdica d’aventura al Parc Dalmau, que ha tingut 346 vots. Ja en tercer lloc, i amb certa diferència, hi ha quedat la millora de les instal·lacions del Camp de Mar amb 255 vots. Darrera seu, amb 91 vots, trobem la millora de la xarxa de recollida d’aigües pluvials a la plaça Bartomeu Barceló. La proposta menys votada ha estat la creació del pla Calella, municipi amic del medi ambient, que ha aconseguit 85 vots.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *