El PP de Calella no es mulla en la guerra Casado-Ayuso

La crisi al PP per les sospites de possibles corrupteles a la Comunitat de Madrid podrien desencadenar en la renúncia del president del partit, Pablo Casado, que aquest matí s’ha acomiadat del Congrés, marxant pràcticament sol i amb una imatge clarament debilitada. El partit ha viscut en un ambient convuls i força asfixiant des que la presidenta madrilenya Isabel Díaz-Ayuso va denunciar que se l’havia investigat pel contracte amb una empresa vinculada amb el seu germà, que ha acabat confirmant i la Fiscalia estudia. El sisme que es viu amb certa distància des de Calella, on el partit liderat Miquel Campoy opta per mantenir una posició equidistant entre bàndols.

El president del PP de Calella, Miquel Campoy, ha dit que el partit –per tant, Pablo Casado– “no ha actuat correctament” i subratlla que serà la Fiscalia qui haurà de parlar sobre un possible cas de corrupció en el contracte de les mascaretes amb el germà d’Ayuso.

Això està perjudicant al partit. En el moment que no s’actua correctament, i no parlo de la corrupció perquè d’això se n’ha d’ocupar la Fiscalia, hi ha un moviment intern dels barons que demanen la dimissió del secretari general. Ara s’ha de veure si Casado fa el mateix.

Campoy no s’ha mullat en favor de Casado o Ayuso, sinó que ha tingut paraules d’elogi per a tots dos. De l’encara president del PP ha subratllat la seva determinació per acabar amb qualsevol ombra de corrupció que pogués tacar el partit.

Ha estat un bon president, en tots els sentit. Fins i tot alguns afiliats es van donar de baixa perquè consideraven que era massa tou en alguns aspectes determinats. Va fixar les seves línies, també en relació a la corrupció, i penso que s’han seguit.

I de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Campoy ha repetit que Isabel Díaz-Ayuso és el principal actiu del PP i d’ella n’ha destacat la seva valentia.

És el millor que té el partit. Ha demostrat que és una persona valenta i molt vàlida amb la feina que fa com a presidenta de la Comunitat de Madrid i les decisions que ha pres durant la pandèmia.

El president del PP de Calella ha admès que les informacions que li arriben del partit van en la línia que Pablo Casado renunciarà “aviat” i que caldrà nomenar una gestora que porti el partit fins que se celebri el Congrés extraordinari per elegir la nova direcció.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *