El PP reclama que es concreti el compromís per a l’ampliació de l’hospital

Celine Coronil és l’alcaldable del PP de Calella

Després de superar el debat de totalitat, el projecte de pressupost de la Generalitat per al 2023 enfila la recta final de la seva tramitació, que es preveu tancar el 10 de març amb l’aprovació definitiva. Tot i l’acord del Govern d’Esquerra amb el PSC i els comuns, el PP hi ha presentat una esmena demanant que s’incorpori una partida de 4 milions d’euros que garanteixi l’ampliació de l’hospital Sant Jaume de Calella. Els populars afirmen que, malgrat les manifestacions públiques per part de dirigents d’Esquerra i del PSC, no hi ha un compromís real per tirar endavant una reivindicació històrica del territori.

L’alcaldable del PP de Calella, Celine Coronil, afirma que hores d’ara no hi ha cap consignació pressupostària que doni solidesa al compromís per part del Departament de Salut i expressat també des de files republicanes i socialistes. Per això, segons explica, el seu partit ha presentat una esmena perquè s’hi destinin 4 milions d’euros, que permetin tant l’encàrrec del projecte com l’inici de les obres.

No, partida específica per al projecte d’ampliació de l’hospital Sant Jaume no existeix. Des del PSC i Esquerra dèien que hi havia una reserva de 600.000 euros per pressupostos generals, però per a l’hospital de Calella en concret, no n’hi ha cap (…) Les paraules se les emporta el vent. Si et compromets, reflexa-ho al pressupost, que és on ha de ser. Així veus que el compromís és real.

Celine Coronil és la persona que liderarà el projecte que el PP presentarà a les eleccions del 28 de maig amb l’objectiu de tornar a tenir representació municipal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *