El president de l’Associació de Comerciants respon a les crítiques per la retirada de les al·legacions contra l’Aldi

Imatge d'arxiu

Josep Maria Gallart ha sortit al pas de les crítiques que l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial està rebent després d’haver retirar les al·legacions que havia presentat contra el conveni urbanístic entre l’Ajuntament de Calella i Aldi Supermercats. En declaracions al programa La Ciutat, el president de l’associació ha relatat que van prendre la decisió després de reunir-se amb membres del Govern Municipal i rebre explicacions directes sobre la gestió de les dues plantes destinades a aparcament que tindrà l’edifici. Se’ls va informar que Gestvia en farà la gestió i que el pàrquing estarà obert les 24 hores.

Gallart ha recordat que els dubtes que tenien sobre la gestió de l’aparcament van ser el principal motiu que els va portar a al·legar el conveni i que, que un cop van haver rebut tota la informació, la junta va decidir retirar-les. Ha tornat a negar que hagin rebut pressions i ha insistit que la funció de l’associació és defensar els interessos del comerç local i no fer política.

Que ens diguin que ens hem venut al partit del Govern, i jo què sé! L’Associació de Comerciants va anar allà perquè li inquietaven algunes coses, sobretot la gestió de l’aparcament, i se’ns va aclarir (…) Gestvia gestionarà les places d’aparcament i sobre la primera hora gratuïta, que també es comentava, se’ns va dir que Aldi ho pagarà al gestor.

El president de l’Associació de Comerciants ha afegit que la retirada de les al·legacions es va sotmetre a votació de la junta directiva i que la decisió es va prendre per majoria però no per unanimitat dels seus membres.

Ens vam reunir la junta per decidir què fèiem, no va ser decisió meva. Un cop aclarits dubtes es va creure convenient treure les al·legacions, va haver-hi gent que no hi estava d’acord, però la majoria va decidir que sí.

L’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial va formalitzar dilluns la retirada de les al·legacions, i només es van portar a debat del Ple les que hi havia presentat en contra el grup municipal de Calella en Comú. Aquestes van ser finalment desestimades i el conveni ha quedat aprovat de forma definitiva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.