El PSC de Calella celebra la continuïtat de Pedro Sánchez

Després d’uns dies de reflexió, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest matí per comunicar que ha decidit continuar en el càrrec per defensar la democràcia i el progrés social, amb més serenitat i fermesa. Ho ha fet denunciant els intents de destruir la dignitat d’ell i la seva família i el patiment injust que provoquen les “mentides grolleres” que es difonen contra ells i que s’allunyen de la lògica confrontació política. “Necessitava parar i reflexionar” – ha continuat Sánchez –, qui ha assegurat que està vivint una situació “que no li desitja a ningú”. La primera reacció dels socialistes calellencs ha estat de suport i de celebrar la determinació del president espanyol de plantar cara a la dreta i l’ultradreta més reaccionària.

El PSC de Calella celebra la decisió de Pedro Sánchez de continuar a la presidència del govern espanyol. La portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, assegura que finalment s’ha imposat el sentit comú i que la democràcia i el progrés han vençut a les fake news i les forces de la dreta i l’ultradreta.

[Pedro Sánchez] ha pres la millor decisió i això marca un abans i un després a la política i a la democràcia espanyola. Ha guanyat la força per governar i progressar com a societat, i ha perdut la desinformació i poder utilitzar les notícies falses per fer mal als dirigents polítics. Com a socialistes de Calella, molt contents. Això implica que la societat continuarà avançant i que la dreta i l’extrema dreta continuaran paralitzades i allà on els toca, a l’oposició.

El president espanyol Pedro Sánchez compareixia a mig matí a les portes de Moncloa per comunicar el resultat del procés de reflexió interna i compartida amb la seva família que va anunciar la setmana passada després que el jutge acceptés a tràmit la querella del pseudosindicat Manos Limpias contra la seva esposa, Begoña Gómez, pels presumptes delictes de tràfic d’influències i corrupció.

He decidit seguir, amb més força si és possible. Aquesta decisió no és un punt i seguir, sinó un punt i a part. Assumeixo el compromís de treballar sense pausa, amb fermesa i serenitat, per la regeneració pendent de la nostra democràcia i per avançar en la consolidació de drets i llibertats. Assumeixo la decisió de seguir treballant amb més força si és possible al capdavant de la presidència del Govern d’Espanya.

Pedro Sánchez ha assegurat aquest matí que la seva família porta mesos patint aquests atacs, i ha denunciat que s’han superat tots els límits del joc polític, que fins i tot s’estan estripant les costures de l’estat de dret obligant a les víctimes a demostrar que ho son; i no al contrari.

El president espanyol ha agraït les mostres de suport que ha estat rebent i ha encoratjat la societat espanyola a fer-ne bandera i mostrar de forma col·lectiva el rebuig als aires regressius que amenacen Europa i el món.

Demano a la societat espanyol que tornem a ser exemple i inspiració per a un mon convuls i ferit, perquè els mals que patim no són exclusius per a Espanya sinó que formen part d’un moviment reaccionari mundial que aspira a imposar l’agenda regressiva per mitjà de la difamació i la falsedat, l’odi i l’apel·lació a pors i amenaces que no es corresponen ni amb la ciència ni amb la racionalitat. Mostrem al món com es defensa la democràcia. Posem fi al fangar de l’única manera possible: el rebuig col·lectiu, serè i democràtic, al marge de les sigles i ideologies, que jo em comprometo a liderar amb fermesa com a president del govern d’Espanya.

Sánchez s’ha traslladat a primera hora del matí al palau de La Zarzuela per comunicar la seva decisió al rei Felip.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *