[Eleccions 26J] Joan Giner: “En Comú Podem representa el catalanisme popular”

Joan Giner, arxiu
Joan Giner, arxiu

En Comú Podem ha fet aquest diumenge un acte públic al passeig Manuel Puigvert per donar a conèixer algunes de les seves propostes electorals. El diputat al Parlament de Catalunya d’En Comú Podem, Joan Giner, ha parlat del pla d’infraestructures que proposen i que inclou el corredor del Mediterrani, un pla d’inversions per a Rodalies i la transferència dels ports i aeroports a les comunitats.

Segons Giner, fins ara les polítiques de l’Estat en matèria d’inversions han estat basades en el centralisme i això ha impedit que les perifèries poguessin avançar econòmicament d’una manera molt més satisfactòria.

Joan Giner ha dit des de Calella que el projecte d’En Comú Podem és sobirà català ja que compta amb diferents actors com Podem, Barcelona en Comú, ICV o Equo. Segons ell, la seva formació és hereva del catalanisme popular, del catalanisme de les majories. Lluiten, subratlla Giner, per la sobirania des de molts punts de vista com ara l’alimentària o la del propi cos.

A l’acte celebrat aquest diumenge també ha estat present el regidor d’ICV a l’Ajuntament de Calella, Sebastián Tejada. Segons el regidor ecosocialista, després del 26J hi haurà una etapa en què s’haurà de fer pedagogia ja que s’haurà de pactar per governar. Segons Tejada, no es podrà imposar res però si es mira amb perspectiva, el nombre de diputats que apostin pel Dret a Decidir serà de més d’un centenar i davant això, el PSOE es veurà obligat a evolucionar en aquest sentit. Sebastián Tejada té clar a qui no donarà suport mai En Comú Podem: Amb el PP. Continuen apostant per arribar a un pacte amb el PSOE.

Sebastià Tejada diu que el rival d’En Comú Podem és el PP i les seves polítiques neoliberals. En canvi, ERC, diu Tejada, podria ser un aliat d’En Comú Podem en el futur.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat