ERC Calella demana una reunió urgent per esclarir els incidents succeïts el 28 de desembre

Entrevista Xavier Ponsdomènech

Esquerra Republicana de Calella, a través del seu portaveu i alcaldable, Xavier Ponsdomènech, ha demanat una reunió urgent amb l’alcalde Marc Buch, el regidor de seguretat Soufian Laroussi i el Cap de la Policia Local, David Otal, arran dels fets succeïts el dia 28 al carrer Costa i Fornaguera, on es va fer ús d’armes blanques. Des del partit republicà demanen mesures per evitar noves baralles.

Esquerra Republicana de Calella es mostra molt preocupada pels fets que van tenir lloc el 28 de desembre, a la nit, al carrer Costa i Fornaguera. Dues bandes es van enfrontar i es va fer ús, fins i tot, d’armes blanques, tot i que cap de les persones implicades va resultar ferida.

Arran d’aquests fets, el partit republicà, a través del seu portaveu i cap de llista per a les eleccions del maig, Xavier Ponsdomènech, ha demanat una reunió amb caràcter d’urgència amb l’alcalde Marc Buch, el regidor de seguretat, Soufian Laroussi i el Cap de la Policia Local, David Otal, per esclarir els fets.

Ens preocupa tot el que ens arriba de la ciutadania i darrerament hi ha hagut alguns accidents a la nostra localitat, sobretot el del dia 28 de desembre, es va veure als nostres carrers un atac entre dues bandes. Fins i tot es va veure alguna arma blanca i ens va deixar molt preocupats veure aquestes imatges. El que volem és que des de l’equip de govern se’ns expliqui a través del Cap de la Policia, David Otal, i del regidot de seguretat, Soufian Laroussi que és el que va succeir, si és una cosa que està controlada… I de cara al futur quines mesures s’estan establint perquè no es tornin a repetir aquests fets.

Durant la reunió, Ponsdomènech, aprofitarà per posar en comú amb David Otal i l’actual equip de govern, les mesures de seguretat a seguir durant el 2023, per augmentar la seguretat a Calella. A més, ha reconegut tenir propostes en aquest sentit.

Aprofitarem també per encarar amb el Cap de la Policia Local perquè ens digui com es preveu l’any i per quin tipus d’accions es volen implantar com a projecte durant el 2023. Nosaltres tenim propostes, s’acosten les eleccions municipals i tenim una sèrie de propostes en matèria de seguretat, amb assessorament que estem rebent de diferents tècnics. Entenem que la seguretat va més enllà de posar més policies, també vol dir tenir els carrers més endreçats i tenir més il·luminats alguns carrers. Es basa a fer un estudi tècnic i una valoració global de la ciutat.

Des del partit s’espera una resposta del govern, per tal de quadrar les agendes de totes les parts implicades en aquesta reunió, però confien que aquesta setmana puguin reunir-se per tal de ser informats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *