ERC demana obrir un debat profund sobre el plantejament de les festes majors de la ciutat

L'acte de presentació del llibre d'Arcadi Alibés va tenir poc públic

La portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya a Calella, Cristina Gómez, considera que s’ha d’obrir un debat a fons sobre els actuals plantejaments tant de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita com de la Festa Major de la Minerva, del setembre.

Gómez ha fet aquesta reflexió davant les càmeres de Ràdio Calella Televisió després de constatar el que considera «poca participació en alguns dels actes de la festa major petita». Segons ella, s’ha de fer un replantejament dels actes per tornar a connectar amb la ciutadania. A més, creu que els ciutadans també haurien de participar en el procés de decisió dels actes que es fan per festa major: “No es tracta que un ajuntament programi un seguit d’activitats i els ofereixi a la gent. És una qüestió col·lectiva, entre tots hem de muntar un seguit d’actes, que tinguin un sentit, que encaixi amb la voluntat de la gent, que evidentment té unes necessitats i gustos que són diversos i diferents i per tant, la programació de la festa major ha d’apel·lar a la diversitat de la ciutadania”.

La portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Calella va més enllà i destaca el poc èxit que han tingut, segons ella, alguns dels actes destinats a la mainada.

Cristina Gómez ha recordat que en el seu dia ERC ja va fer una proposta per crear una comissió ciutadana per l’organització de la cavalcada de reis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *