Es disparen les preinscripcions a l’Escola Salicrú

Una tendència a l’alça que ja van detectar l’any passat i que la direcció del centre atribueix al seu projecte educatiu, reforçat enguany per la seva nova ubicació a la Fàbrica Llobet-Guri. És més cèntrica i això ofereix millors facilitats per a les famílies. Fins ara, algunes es veien amb l’obligació de deixar els seus fills al servei de menjador. I en el cas dels més petits, els de P3, es veia com un factor negatiu.

Anna Codina, directora del Salicrú, ha confirmat un creixement important del nombre de sol·licituds de preinscripció que s’han rebut de cara al curs 2018-2019, el primer que completaran a les instal·lacions que acaben d’estrenar a la planta baixa de la Fàbrica Llobet-Guri. Ha preferit no donar-ne les dades concretes.

L’any passat ja va a tendència a l’alça i aquest any s’ha confirmat. Ha estat força significatiu, s’ha disparat. El fet de no estar al nucli urbà, moltes famílies de P3 no optaven per nosaltres en primera opció perquè no volien deixar el nen tot el dia a l’escola, o potser els avis també vivien lluny. Aquest any no hi ha aquesta complicació i s’ha incrementat el nombre de preinscripcions.

La directora del Salicrú ha indicat que van detectar un major interès pel seu projecte i també les noves prestacions de l’escola durant la jornada de portes obertes que es va convocar, justament, amb motiu del procés de preinscripcions. Va ser un dia molt concorregut per les noves instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Furi que l’escola va estrenar a finals de març.

Codina ha parlat del projecte educatiu del centre.

Fem un aprenentatge molt proper i per competències, que és una metodologia experimental. Les famílies saben com ensenyem a llegir i a escriure, les matemàtiques també comencen a ser experimentals i utilitzant la informàtica. Tenim una manera molt propera al nen en el seu aprenentatge, que es consolida i fa que agradi el nostre projecte.

La preinscripció escolar es va acabar dimarts i fins el dijous 3 de maig no es publicaran les llistes provisionals d’admesos en cadascun dels centres. Del 4 al 8 de maig es podran fer reclamacions, que quedaran resoltes el 10 de maig. La llista ordenada definitiva es donarà a conèixer el 15 de maig.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Anna Codina, directora de l’Escola Salicrú.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *