Es reprenen les obres al Parc de les Veles

PHOTO-2019-05-23-12-09-56_5

Un mes després que s’aturessin les obres del Parc de les Veles perquè l’empresa a qui es va adjudicar el projecte va fer fallida, el consistori calellenc ha anunciat que s’han pogut reprendre els treballs. El regidor de Medi Ambient ha recalcat que aquest contratemps no afectarà al resultat final de l’obra ni tampoc suposarà un sobrecost del pressupost.

Marc Buch ha explicat que Moix Serveis i Obres ha cedit l’execució final del projecte a un tercer.

Hem seguit un mecanisme legal que permet fer una cessió de l’obra i que intervingui una tercera empresa perquè finalitzi l’obra. És complex però els serveis jurídics tant de l’empresa com nostre ho han validat, i això és el que es farà.

L’obra es cedeix amb les mateixes condicions d’execució, també sobre el cost; per tant, sense canvis a efectes pràctics. El regidor de Medi Ambient ha detallat quines són les actuacions que resten pendents.

El que ens queda és la instal·lació de jocs infantils, que és d’aquells elements que es poden col·locar ràpid, en qüestió d’una setmana; i també tot l’enjardinament, on hi ha més feina, i tota la instal·lació de la font (…) Faltaria un 30% del projecte per executar.

Aquest contratemps ha retardat la finalització de les obres segons les previsions inicials. Buch confirma que estaran enllestides pels volts de Sant Joan.

Com a molt tard, finals de juny, a l’entorn de Sant Joan, que estigui tot acabat i funcionant plenament.

El projecte del Parc de les Veles es va adjudicar per un import de 323.000 euros, per actuar en una superfície de 3.321 metres quadrats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *