Futbol. El partit C.F. Calella – Arenys de Munt s’ha suspès pel mal temps

La Federació Catalana de Futbol fa extensiva l’alerta que ha emès Protecció Civil davant del temporal que està afectant la costa catalana. L’Ajuntament de Calella va decretar divendres el tancament de la instal·lació del Camp de Mar per precaució i davant dels avisos del Servei Meteorològic de Catalnya. El Camp de Mar és el lloc on s’havia de disputar el partit. La Muntanyeta, també està tancada.

trencar onades platja calella
El divendres el Club de Futbol Calella es va posar en contacte amb la Federació Catalana de Futbol per informar de la impossibilitat de jugar el partit de futbol aquest diumenge al matí a Calella i es va posar en contacte també amb l’equip visitant d’Arenys de Munt. Ara la Federació haurà de buscar un dia, segurament entresetmana, per jugar el partit pendent. Estarem atents a la informació referent al dia que es disputarà el partit.

Molts municipis de la costa catalana han suspès les activitats a l’aire lliure aquest cap de setmana i alguns de l’interior per causes del vent, la neu i pluja amb l’episodi de temporal que estem vivint aquest cap de setmana. La Federació Catalana de Futbol ha posat a disposició dels clubs els telèfons de guàrdia de les diferents delegacions comarcals per atendre a les indicències que van sortint.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *