Futbol: Somni trencat del CF Calella, que baixa de categoria

Últim partit de la temporada i última oportunitat per salvar la categoria. Un mal joc i possiblement la pressió han estat els culpables de la derrota davant el Premià.

Una primera part que, als pocs minuts, sorprenia amb l’expulsió d’un jugador del Premià, però no s’han fet enrere i el Premià ha marcat el primer gol ràpidament. La primera part del partit ha acabat amb 1-0.

A l’inici de la segona part el CF Calella ha aconseguit remuntar i fer el gol de l’empat, ha fallat un penalti a favor i un altre jugador del Premià ha estat expulsat. Semblava que el partit podria donar la victòria al Calella; però el somni ha estat impossible i s’ha trencat quan el Premia ha marcat dos gols més, tot i jugar amb 9 jugadors.

El matx, finalment, ha acabat 4-1 a favor del Premia. El Calella no ha aconseguit el miracle i, per tant, baixa de categoria.