ICV reclama que es documenti que el projecte de les noves guinguetes s’ha fet correctament

Sebastián Tejada, el portaveu del partit ecosocialista, entén la desconfiança que ha mostrat el PP envers el projecte, compartint el fet que els terminis d’execució van ser molt ajustats. En tot cas, i evitant treure’n les conclusions que el regidor Pérez Basart manifestava dimecres a Ràdio Calella TV, sí que recorda que ICV ha estat reclamant de forma insistent la documentació que acredita que el procés s’ha fet correctament.

És l’informe “as-built”, com es coneix en terminologia tècnica, i que Sebastián Tejada ha exposat que ICV ha estat demanant en els últims mesos. “L’equip de Govern ha de deixar de defensar amb rotunditat la legalitat de les guinguetes, senzillament ha de demostrar que el procés de construcció s’ha fet correctament. Vam demanar un seguit de documentació -planos finals, certificació de qualitat, certificació d’ús de materials o l’acte de recepció, entre d’altres-, ho hem recordat en cada ple i sempre se’ns ha respost que la setmana següent. Dimecres passat vam fer un requeriment al tinent d’Alcaldia Torrent per correu electrònic i a dia d’avui encara no hem tingut resposta”, ha declarat Tejada.

El regidor d’ICV subratlla el fet que les guinguetes de platja han estat funcionant durant poc més de quatre mesos sense que l’Ajuntament de Calella n’hagi recepcionat l’obra. És l’administració que en va adjudicar la construcció. “No ha passat res però encara no sabem si estan ben fetes: si s’han fet servir els materials especificats o si s’han respectat els tems dels processos. Qualsevol persona, també el regidor Pérez Basart, té el dret a sospitar que potser les coses no s’han fet bé”, ha dit.

I afegeix que per esvair dubtes cal disposar de la documentació que permeti analitzar el procés de construcció. Amb tot, Sebastián Tejada qualifica de “caòtic i desastrós” el projecte com s’ha portat per part del Govern Municipal, influit per les presses per posar en marxa les guinguetes dins els terminis previstos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *