Ja es pot demanar hora per renovar-se el DNI a Calella

oficina dni 2

Els calellencs i calellenques que hagin de renovar el seu DNI ho podran fer al municipi, sense necessitat de desplaçar-se, el pròxim dilluns 26 de juny. La Policia Local ha informat a través de Twitter que l’oficina mòbil de la direcció general de Policia Nacional s’instal·larà el segon dimecres de juny a la seva comissaria per renovar i expedir nous documents. Cal tenir en compte que només s’atendrà a les persones empadronades a Calella. S’ha de reserva plaça trucant al 93 766 59 20.

Les renovacions es faran el dilluns 26 de  juny i el  28 ja es podran passar a recollir els nous documents identificatius. Per poder fer la renovació cal trucar a la comissaria per demanar cita, ja que les places són limitades i s’aniran assignant per ordre fins a esgotar-les. S’havia obert un primer torn pel dia 14 de juny, però la Policia Local, ja ha informat que s’han esgotat totes les places.

Cal tenir en compte que en cas d’expedir el DNI per primera vegada, s’haurà de portar la partida de naixement i el certificat d’empadronament. Si és per un canvi de domicili, el certificat d’empadronament; i si és a conseqüència de pèrdua o sostracció, caldrà presentar la denúncia. La taxa de renovació del document és de 12 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *