Josep Lluís Fillat, sobre el Festimatge: “Agrair als participants la seva generositat per fer-nos partícips dels seus sentiments”

Imatge: Ajuntament de Calella
Imatge: Ajuntament de Calella

El fotògraf saragossà Jorge Ruiz Dueso i la directora Natalie Bruijns han estat els guanyadors dels Premis d’Honor dels Trofeus Torretes de fotografia i curtmetratges que s’han atorgat aquest diumenge a la Sala Mozart de Calella en la Gala de Cloenda del Festimatge 2023. També s’ha fet entrega del Premi del Públic de la Mostra de Cinema 9,5mm a Antonio Sánchez Bonilla per “Cabalgata Universitaria de Sto. Tomás de Aquino” i s’ha homenatjat a Santiago Marrè, “ànima de les Trobades Internacionals de Cinema 9,5mm a Calella”.

La directora israelita Natalie Bruijns ha guanyat el Premi d’Honor de la 29a edició del Trofeu Torretes de curtmetratges que organitza Foto-Film Calella per Seahorse, una ficció de 21 minuts que tracta sobre el dret a l’avortament protagonitzada per Rifka LodeizenElsie de BrauwMaarten Heijmans i Annek Pheifer. Durant la Gala, Bruijns ha expressat des d’Holanda la seva gratitud pel reconeixement rebut per part del jurat.

Ingrid Marré ha guanyat el Premi Ciutat de Calella, el guardó al millor curtmetratge realitzat per un calellenc/a o que tracti sobre la ciutat pel documental 3,2,1 ¡TIEMPO!.

Josep Lluís Fillat, president de Foto-Film Calella, ha agraït als participants de la 18a edició del Festimatge i ha afirmat que els responsables de les diferents seccions del Festival de la Imatge de Calella ja han començat a pensar en la propera edició.

Vull felicitar als guanyadors i agrair als guardonats i participants la seva generositat en fer-nos partícips dels seus sentiments, de les seves emocions. (…) Comencem a preparar el Festimatge de l’any vinent, i segurament serà una mica diferent. (…) La tecnologia està canviant la situació. Es comença a parlar de la intel·ligència artificial i això no pot passar desapercebut. Serà una ajuda, podem aprofitar tot el que ens aporta, però ens farà canviar aspectes.”

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *