Josep Maria Colomer retrata a comunicadors en l’exposició “Gent de Calella”

El fotògraf Josep Maria Colomer, de Foto-Film Calella, exposa una vintena de retrats de comunicadors de la ciutat en una nova edició de la tradicional exposició “Gent de Calella”. Es pot visitar fins al 20 de gener a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.

El fotògraf Josep Maria Colomer exposa a les seves obres en la seva tradicional exposició Gent de Calella. Enguany se centra en diferents comunicadors de la ciutat i “gent de parla”. És una exposició que, un any més, busca reconèixer a calellencs i calellenques que tenen “la paraula com a eina de comunicació”, segons explica l’autor. Colomer també homenatja a alguns veïns que ja no hi són, per mitjà de fotos antigues:

En la mostra s’hi poden veure exposades una vintena de retrats de comunicadors. Entre ells, fotografies de diferents periodistes de Ràdio Calella Televisió, començant pel director, Emili Pacheco, Vadó Itchart, d’esports i també Jaume Riera, de l’equip tècnic de la casa. El fil conductor és la comunicació, però és una temàtica que, per Colomer, no ha estat buscada a propòsit:

La mostra fotogràfica de Gent de Calella per part de Foto-Film és ja tradicional per les dates de Nadal. Va començar ara ja fa 16 anys, amb la voluntat de conèixer a la gent de la ciutat i deixar una empremta gràfica dels veïns. La d’enguany, a través de l’exposició “Gent de Calella: comunicadors i gent de parla” es pot visitar fins al 20 de gener a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *