Junts farà avui la presentació oficial de Marc Buch com alcaldable

L’Auditori de Can Saleta acollirà aquest vespre l’acte de presentació de Marc Buch com a candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Calella i l’acompanyarà l’exconseller Josep Rull. El partit ha informat que durant l’acte es donaran a conèixer les propostes de l’alcaldable i del partit per a la ciutat, i que recolliran al programa electoral de les municipals del 28M.

L’Auditori de Can Saleta acollirà aquest vespre l’acte de presentació de Marc Buch com a candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Calella. El partit ha informat que durant l’acte es donaran a conèixer les propostes de l’alcaldable i del partit per a la ciutat, i que es recolliran al programa electoral de les municipals del 28M.

Junts concorrerà per primera vegada a les eleccions municipals de Calella amb Marc Buch com a cap de llista. L’alcalde va ser confirmat el setembre passat i avui se’n farà la presentació oficial en un acte a l’Auditori de Can Saleta, a les 20.30h.


View this post on Instagram

A post shared by Marc Buch (@marc_buch)

Marc Buch, que és alcalde de Calella des del maig del 2022, ha anunciat en les últimes setmanes les persones que l’acompanyaran a la llista. Són Josep Grima, el portaveu de l’agrupació local i amb qui en un primer moment s’havia confiat per encapçalar la candidatura; Josep Puig, el coordinador local del partit; a més de Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer, Judit Pedemonte, Marina Vergés, Raymond Mallat, Lluís Cassola, Miquel Àngel Tur, Marcel Rey, Jordina Cañis, Salvador Barbé, Jordi Ten i Carme Escribano.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *