La 1a cursa popular de la Policia Local recapta 1.100 euros per Nassos Vermells

Héctor Saro, de Santa Coloma de Gramanet, ha estat el primer classificat a la primera Cursa Popular 10Km de la Policia Local de Calella. El segon lloc del podi l’ha ocupat Edu Ruiz Anglada, de Tossa de Mar; i el tercer lloc pel calellenc Pere Alarcón.

A la categoria femenina, la guanyadora ha estat Esther Cruz, de Badalona. La segona Cristina Clèries, de Tossa de Mar i la tercera classificada la santpolenca Clàudia Terrides.

La marxa ha estat tot un èxit. En total hi ha hagut més de 300 participants a les dues modalitats. La cursa de 10 km i la marxa de 6km. Ha estat la primera marxa popular de la Policia Local de Calella tot i que han vingut corredors de diverses poblacions de l’Alt Maresme i també de ciutats com Sabadell, Badalona, Roda de Ter o Sant Feliu de Guíxols. Entre ells el conegut atleta lloretenc Àngel Mullera.

La cursa tenia rerefons solidari i tot el que s’ha recaptat, 1.100 euros, s’ha lliurat als responsables de l’ONG Nassos Vermells que portava fins ara somriures als infants de l’Hospital de Calella. Un projecte que ara, tal i com avançava el seu responsable, en Pepus, quedat «congelat» per obrir una nova etapa a nivell professional. S’ampliaran els dies i les hores del seu peculiar «servei de somriures» i no només pels infants sinó que també arribaran somriures als quiròfans i a Urgències, entre altres: Ara volem fer un pas endavant. Fins ara anàvem un cop a la setmana 2 hores a nivell de voluntariat. Ara volem que sigui professional i anar 3 o 4 dies a la setmana 3 o 4 hores al dia. A més. Els pallassos formaran part del projecte hospitalari. S’ampliaran els somriures no només als infants sinó als quiròfans, a Urgències… Els diners que avui heu donat amb la cursa queden congelats per posar en marxa aquest projecte.

La primera Cursa Popular de la Policia Local de Calella s’ha viscut en un ambient festiu i molt familiar. Es va fer el sorteig de diferents obsequis i va haver esmorzar per a tots els participants que van rebre la bossa del corredor.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. marcos reyes Villamar ha dit:

    Yo participe en la cursa pero no pude inscribirme quisiera saber si hay fotos para poder verlas mi tiempo fue 46 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *