La Biblioteca Can Salvador de la Plaça, amb La Marató

Poc a poc anem coneixent els actes que les entitats de la ciutat estan preparant per col·laborar amb La Marató de TV3. Avui és el torn de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, la qual celebrarà diverses activitats aquest cap de setmana.

Dolos Llavall, director de la Biblioteca, en una entrevista a l’InfoMigdia una de les activitats que es durà a terme dissabte al matí, com són els tallers de Nadal, que ja fa tres anys que organitza per recaptar diners per La Marató de TV3.

“Organitzem tallers de Nadal on el motiu és la decoració de Nadal. Poden participar des de nens i fins a adults, el dissabte al matí de 10 a 13h i podran triar el que vulguin amb el donatiu d’1€”.

Llavall ens ha recomanat alguns llibres que podem llegir a la Biblioteca i que tracten el tema del qual parlarà la Marató de TV3 d’enguany.

“Llavors hi ha aquest llibre, ‘No està escrita les estrelles’ de John Green, que parla de la malaltia del càncer i de l’amistat…. També ‘Los hijos del ancho mundo’ d’Abraham Vergese, que és un metge que parla de l’ambient dels hospitals de la Índia. ‘Un monstruo viene a verme’, de Patrick Ness, una novel·la que està molt al dia l’acompanyament a la malaltia i al dolor […]

Recordem que La Marató de TV3 es celebrarà el 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *