La biblioteca enceta el mes recuperant totes les activitats

Després d’una aturada obligada per la pandèmia la biblioteca de Can Salvador de la Plaça per fi ha recuperat la normalitat amb aforaments al 100% i amb un calendari replet d’activitats per a tots els públics. La flexibilització de les restriccions els ha permès tornar a organitzar part dels actes que fa més d’un any que feien en línia o amb un aforament reduït. En aquest sentit, es reprogramen les hores del conte infantil sense que sigui necessària una inscripció prèvia, tornen els clubs de conversa, el servei de préstec es fa com normalment i no cal guardar les distàncies.

Coral Prieto, directora de l’equipament municipal, es mostrava molt satisfeta amb la recuperació de l’activitat. En una entrevista al programa La Ciutat, deia que ha estat una recuperació progressiva, fins a arribar al 100% de l’activitat de la biblioteca.

Estem molt contents, sobretot per reprendre la vida. Aquesta vegada el que està passant és que sembla que tornem a una certa normalitat recuperant totes les activitats i per tots els públics. Cada vegada s’està flexibilitzant més restriccions, tenim ja aforament al 100%, sí que és imprescindible la mascareta i la neteja de mans, però ja no cal distància física si tenim bona ventilació.

L’equipament oferirà fins a finals d’any diverses activitats que inclouen tallers, espectacle familiars, presentacions de llibres, clubs de lectura, grups de conversa i exposicions, entre d’altres.

Durant aquest mes de novembre l’aparador de la biblioteca estarà dedicat a la Llopa. En ell s’hi podran trobar contes dedicats aquesta figura emblemàtica del municipi i llibres divulgatius sobre l’espècie per conèixer totes les curiositats d’aquests cans.

A partir d’aquest idea de donar-li valor i reconeixement a la Llopa, des de la biblioteca estem creant uns aparadors culturals, un per adults i un altre per nens. El que fem és exposar els llibres que tenim vinculats amb llops, gossos… per vincular novembre a la Llopa i fer un reconeixement al seu centenari.

La pròxima hora del conte dedicada a la Llopa es farà el dimecres 17 de novembre a les 17.30 h i portarà per títol “Els bon llops”· Totes les activitats que organitza la biblioteca per aquest mes de novembre es poden consultar al seu blog.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *