La broma final arriba aquest dissabte a la Sala Mozart

307239_logo_La_broma_final_claim

La broma final és l’obra que es representa aquest dissabte a la Sala Mozart en el marc del Cicle Cultural. Una comèdia negra en la que tres amics, dos dels quals són parella, queden per sopar després de molt de temps sense veure’s. El sopar, però, no sortirà com esperaven i els dos nois s’acabaran desafiant a fer una broma final.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, una de les actrius protagonistes, Anna Sahun, ha explicat quin és el rerefons de l’obra.

«Es tracta d’una comèdia negra en que es debat un tema tan d’actualitat com és el límit de l’humor. On és? Fins on es pot fer broma? De què es pot fer broma? De què no? Tracta d’un aparent sopar de tres amics, dos dels quals són parella, que no acaben sopant, diguéssim. Posa a l’espectador en el debat mateix del tema que tracta l’obra que és realment jo seria capaç de fer una broma així? Seria capaç d’entomar-la? Et posen en una tessitura una mica incòmode, que és del que es tracta, de dir de què estem rient com a societat?»

La broma final es representarà dissabte a les 21:30 h. Les entrades ja són a la venda a la pàgina web www.tictactiquet.com i a la Sala Mozart.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’actriu Anna Sahun.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *