[ACTUALITZACIÓ] Udols de Foc anul·la la celebració de la Castanyada, però el Casal Popular La Morra manté les activitats

Castanyada dels Udols de Foc en una imatge d'arxiu

Les informacions sobre la previsió meteorològica d’aquesta tarda a Calella ha fet que la colla de diables acabi d’anunciar que anul·la la castanyada que havia de fer a la Plaça de l’Església, a partir de les sis de la tarda. Qui manté les activitats previstes és el Casal Popular La Morra. Si la pluja impedeix celebrar-les a la Plaça de l’Església, com estava previst, es traslladaran al seu local del carrer Sant Josep. A partir de les nou del vespre, la celebració es traslladarà a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb la primera edició de la gran revetlla solidària a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i amb la col·laboració de l’Associació d’Artistes i Músics. L’entrada costa 5 euros i a dins s’hi podrà sopar, menjar castanyes i panellets i regar-ho amb moscatell, i ballar fins entrada a la matinada amb les actuacions en directe de set solistes i grups. Una festa per a tots els públics.

Pendents del cel, Calella es prepara per celebrar la Castanyada aquesta tarda amb les activitats infantils i familiars que han organitzat tant el Casal Popular La Morra.

Tot plegat començarà a les cinc amb una xocolatada, tal i com ha explicat Núria Freixas, del Casal Popular La Morra.

Hem programat a les cinc de la tarda una xocolatada amb melindros i l’amenització de dues clowns que col·laboren amb l’Hospital de Calella.

Des del Casal Popular La Morra informen que, en cas de pluja, es traslladaran al seu local del carrer Sant Josep.

Primera gran revetlla de la castanyada a la polivalent

A les nou del vespre obrirà portes la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri per a la celebració de la festa que organitzen conjuntament l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i l’Associació d’Artistes i Músics de la zona de l’Alt Maresme. Tindrà una finalitzat solidària, i els diners de l’entrada –que costa 5 euros– es destinaran a finançar els diversos programes d’ajut assistencial que duu a terme l’entitat.

Hi haurà entrades a taquilla. Hi haurà servei de bar per sopar entrepans calents, i menjar panellets i castanyes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *