La direcció de l’Hotel Vila ratifica davant de Fiscalia que no va rebre pressions de l’Ajuntament

hotelvilatancat

Tant la directora com l’administrador de l’hotel que va allotjar els efectius de la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya per l’1 d’octubre continuen negant haver rebut pressions polítiques per desallotjar l’establiment. L’advocat de la propietat ha confirmat a Ràdio Calella TV que la Fiscalia els va citar a declarar a la Ciutat de la Justícia, ara fa un parell de setmanes, en qualitat de testimonis.

Fiscalia ha obert una investigació per l’expulsió dels agents dels hotels de Calella i de Pineda de Mar, i la possible implicació dels “responsables municipals” en aquesta decisió.

En la seva declaració, i segons s’ha confirmat a Ràdio Calella TV, la directora i l’administrador del Vila van ratificar que van prendre la decisió de tancar l’hotel en donar per acabada la temporada. També van negar haver rebut pressions ni haver estat coaccionats per part de l’Ajuntament per desallotjar l’establiment, una versió que ja va confirmar el dia després dels fets l’advocat de l’hotel.

També van afirmar que no els lligava cap contracte amb la Guàrdia Civil i que podien tancar l’hotel de forma unilateral.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *