Les fortes pluges d’avui provoquen problemes de mobilitat a Calella

Encreuament c/Església / c/Cervantes, aquesta tarda. FOTO: Valen Arena
Encreuament c/Església / c/Cervantes, aquesta tarda. FOTO: Valen Arena

Les fortes pluges torrencials que estan afectant des d’aquesta tarda al Maresme han provocat algunes inundacions i talls de diversos carrers a la ciutat.

Fins a aquesta hora, a la ciutat han caigut 70 l/m2. La pluja, caiguda puntualment amb molta intensitat (fins a 1l/m2 per minut), ha obligat a la Policia Local a tallar la circulació al carrer Anselm Clavé i tots els seus accessos degut a acumulació d’aigua. També s’ha tallat el pont del Rierany dels Frares i la Riera Capaspre.

És molt complicada la circulació per la N-II per creuar Calella. Hi ha molts punts, on l’acumulació d’aigua és important, fet que obliga als vehicles a circular lentament. S’ha de tenir especial precaució al circular des de davant del CAP en direcció Pineda. I a la zona dels Apartaments Toyca fins la riera, també l’acumulació d’aigua en dificulta la circulació.

El Servei Meteorològic de Catalunya manté activada l’alerta vermella per intensitat de pluges i acumulació d’aigua al Maresme i Protecció Civil ha activat el pla INUNCAT. Els Bombers han rebut més de 250 avisos i recomanen que si algun aparcament subterrani s’inunda no s’intenti treure el cotxe i s’avisi als cossos de seguretat.

De fet l’episodi de pluges d’aquesta tarda ha afectat amb molta intensitat la zona del baix maresme, Vilassar de Mar on hi ha hagut una víctima mortal, Premià de Mar i Cabrils on han estat afectades per pluges torrencials que han deixat més de 180 l/m2 on les rieres s’han endut 3 cotxes i contenidors.

Alguns veïns ens han fet arribar imatges capturades amb el mòbil que donen testimoni de l’afectació de la pluja.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *