La Generalitat treu a licitació les àrees de servei de l’autopista del Maresme

El pròxim 31 d’agost, la C-32 nord quedarà alliberada de peatges amb la finalització del contracte amb la societat concessionària INVICAT, que també deixarà de gestionar un tram de la C-33. Les dues vies són titularitat de la Generalitat de Catalunya, que acaba de treure a concurs l’explotació de les àrees de servei del Maresme, al terme municipal de Teià, i la de la Tordera, al terme municipal de Palafolls. Dins el procediment de licitació també s’hi ha inclòs el lot corresponent a l’àrea de servei de la C-33 a Montcada. El valor estimat total de contracte frega els 50 milions d’euros.

A més dels serveis essencials, el concurs valorarà propostes que incloguin punts de càrrega de vehicles elèctrics o seguretat als aparcaments per a vehicles pesants. Pel que fa a les àrees de restauració, les noves ofertes hauran de tenir en compte, entre d’altres, les persones celíaques, veganes i vegetarianes.

Aquests nous contractes de les àrees de servei s’afegeixen als de la conservació de les pròpies autopistes, que a més de la C-32 i la C-33, també inclouen la C-31. La Generalitat va anunciar que fins el 2025 té previst destinar 23,7 milions d’euros per al seu manteniment ordinari.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.