La Generalitat treu a licitació les àrees de servei de l’autopista del Maresme

El pròxim 31 d’agost, la C-32 nord quedarà alliberada de peatges amb la finalització del contracte amb la societat concessionària INVICAT, que també deixarà de gestionar un tram de la C-33. Les dues vies són titularitat de la Generalitat de Catalunya, que acaba de treure a concurs l’explotació de les àrees de servei del Maresme, al terme municipal de Teià, i la de la Tordera, al terme municipal de Palafolls. Dins el procediment de licitació també s’hi ha inclòs el lot corresponent a l’àrea de servei de la C-33 a Montcada. El valor estimat total de contracte frega els 50 milions d’euros.

A més dels serveis essencials, el concurs valorarà propostes que incloguin punts de càrrega de vehicles elèctrics o seguretat als aparcaments per a vehicles pesants. Pel que fa a les àrees de restauració, les noves ofertes hauran de tenir en compte, entre d’altres, les persones celíaques, veganes i vegetarianes.

Aquests nous contractes de les àrees de servei s’afegeixen als de la conservació de les pròpies autopistes, que a més de la C-32 i la C-33, també inclouen la C-31. La Generalitat va anunciar que fins el 2025 té previst destinar 23,7 milions d’euros per al seu manteniment ordinari.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *