La línia de bus nocturn arriba a Santa Susanna

Un dels busos de Barcelona Bus

El servei de transport nocturn que fins ara cobria el trajecte entre Barcelona i Pineda de Mar, s’ha allargat amb una nova parada a Santa Susanna. En concret, a l’Ermita de Sant Crist de Balasc, al costat de la benzinera, al peu de la carretera NII. L’ampliació del servei de la línia N82 ha coincidit amb la posada en funcionament de l’horari d’estiu, aquest 1 d’agost, que també contempla un reforç del nombre de trajectes tant en dies feines com en caps de setmana. Amb tot, aquests canvis han afectat també als horaris de pas habituals. Alguns usuaris s’han queixat que es van començar a aplicar fa setmanes.

Des d’aquest dilluns 1 d’agost, la línia de bus nocturn que passa per Calella cobreix el trajecte Barcelona-Santa Susanna. La població altmaresmenca s’incorpora al recorregut, facilitant el transport públic per carretera durant la nit i matinada, tant en dies feiners com en cap de setmana.

La línia ofereix vuit trajectes en direcció a Santa Susanna les nits de divendres i dissabtes, des de les 23:30h fins les 5:00h. També de retorn cap a Calella, passant per Pineda, i amb parades finals a Mataró o Barcelona.

Entre setmana, les nits de diumenge a dijous, l’oferta és de set busos, que cobriran el servei entre les 23:27h i les 5:27h. Igualment en direcció nord i sud.

L’ampliació de la línia amb una nova parada coincideix amb l’entrada en vigor de l’horari d’estiu, que reforça el servei amb nous trajectes respecte la temporada d’hivern. Amb tot, aquests canvis han provocat ajustos als horaris de pas habituals dels busos per les parades.

Tot i que Barcelona Bus informa a través del seu web que s’apliquen des d’aquest dilluns, alguns usuaris s’han queixat públicament i ho han fet directament a la companyia que fa setmanes no es complien els horaris establerts. Lamenten que no s’hagués informat de les modificacions aplicades, la qual cosa admet l’empresa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *