La marxa de resistència La Llopa es presenta avui

revetlla Calella Marxa

El proper dia 15 d’octubre se celebra la quarta edició de la Marxa de Resistència La Llopa. L’entitat Calella Marxa presenta avui els detalls al local de l’Associació per tots aquells interessats

Es tracta d’ una marxa de 54 quilòmetres al voltant del Montnegre que enguany arriba a la quarta edició. A banda d’aquesta marxa, n’ hi ha una altre anomenada «la Llopa petita» d’uns 33 quilòmetres. Segons, Martí Barrera, president de Calella Marxa, es tracta d’una marxa que requereix de certa preparació per participar-hi.
«És una marxa que fa una mica de respecte, no és com les marxes populars que fem per aquí a Calella que són uns set quilòmetres, la que fem davant Minerva aquest any ja van ser 22. Aquí has d’estar amb un mínim de preparació. La pot fer gent que estigui preparada, sobre tot la petita. Aquelles persones que van a marxes populars i fan 15 o 20 quilòmetre poden arribar fins a 30»

Normalment, hi participen entre 150 o 180 persones. La intenció de Calella Marxa és que aquesta caminada formi part de les caminades de resistència que es fan a tot Catalunya i que sigui puntuable. Una possibilitat que faria augmentar el nombre de participants.

«La nostra idea aquest any ja que Calella Marxa està dins de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya de cara l’any que ve volem mirar que aquesta marxa sigui puntuable per a les copes que fan de marxa de resistència, aleshores ja seriem més gent. És una marxa que vol molt mobilització de voluntaris, ha de tenir punts de control…»

La presentació té lloc a les 8 del vespre. El local de Calella Marxa és al carrer Sant Joan número 8.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *